Vloeren

Een nieuwe vloer is een investering voor jaren. U kiest daarom voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaar advies. Dan bent u bij BouwPlan ‘Vloeren en Onderhoud’ bij het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen wij, samen met u, zoeken naar de vloer die bij u past.

De keuze in vloeren is enorm uitgebreid. U kunt kiezen voor een parketvloer, laminaatvloer of Vinyl. Tegenwoordig kunnen vloeren goed gecombineerd worden met vloer verwarming. Ook voor onderhoud aan uw vloer kunt u bij ons terecht. Een vloer kan door vloerrenovatie worden hersteld.

We kunnen uw vloer zelfs voorzien van een nieuwe look of sfeer door een andere behandeling of eventuele kleuring. Bij water schade kunnen we uw vloer repareren of aanhelen. Bij water schaden kunnen wij een schade-experts opstellen voor de verzekeringsmaatschappij.

Dakramen

Kunt u wel wat meer ruimte en licht op uw zolder gebruiken? Een dakkapel is een relatief eenvoudige manier om snel meer ruimte en licht in uw woning te creëren. Dakkapellen zijn verkrijgbaar in talloze vormen en materialen. Standaard, of volledig afgestemd op uw woning of smaak. Met een dakkapel veranderd uw ‘rommelkamer’ in een bruikbare logeerkamer, gezellige speelkamer of prettige werkkamer. Kortom, een dakkapel geeft uw huis extra leefruimte die bovendien een meerwaarde vormt aan uw woning. Kiest u niet voor meer ruimte maar voor meer licht, dan kunt u kiezen voor een Velux dakraam. Deze is verkrijgbaar in  alle soorten en maten.

Keukens

Heeft u een nieuwe keuken gekocht maar moeten er leidingen verlegd worden of moet uw nieuwe keuken nog geplaatst worden en worden afgewerkt? Dan bent u bij BouwPlan ‘ Keukens ‘ aan het juiste adres. Voordat we uw keuken plaatsen maken we een afspraak om uw wensen wat betreft uw opstelling en afwerking met u door te nemen. Na dat we alles hebben besproken kunnen we een datum afspreken om uw keuken te plaatsen zodat u van uw nieuwe keuken kunt genieten.

Wilt u een nieuw keuken laten plaatsen of renoveren? U beschikt niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om dit zelf uit te voeren? Neem dan contact op met BouwPlan ‘ Keukens ‘ Wij nemen graag uw zorgen rond het plaatsen van uw keuken uit handen. Het plaatsen van een keuken is een beste klus, er komt wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een paar kastjes.. Naarst timmerwerk moeten er ook vaak leidingen worden verlegd , tegels worden aangebracht en de wanden worden afgewerkt. Een keuken is veelal een meerjaren investering en dan is het prettig al hij vakkundig wordt geplaatst. Laat u uw keuken daarom liever door een professional plaatsen? Onze vakman beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt uw keuken klus kan uitvoeren.

Trappen

Is uw trap aan een nieuwe look? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Een traprenovatie is een de meeste gevallen in één dag realiseerbaar een en traprenovatie is een goede investering voor een langer termijn. Bovendien heeft het een meerwaarde voor uw woning. Voor iedere traprenovatie bieden wij een passende oplossing. Samen met u bespreken we de werkzaam heden in detail en plannen we een geschikte dag voor de uitvoering. Wanneer u eerst vrijblijvend informatie of advies wenst dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen zo de mogelijkheden met u doornemen.

Plafonds

Is uw plafond aan vervanging toe, omdat een schrootjes plafond echt niet meer van deze tijd is of omdat uw plafond vol zit met barsten en schuren of vochtplekken? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Samen met u, kijken we naar de juiste oplossing voor uw plafond. Wij kunnen uw oude plafond verwijderen en of renoveren. U kunt kiezen om uw plafond te laten stukadoren, uit te laten vullen met hout en gipsplaten of zelfs een PLAMECO spanplafond te laten plaatsen. Dit doen wij zelfs in uw badkamer of andere vochtige ruimtes. Ook is het mogelijk om voor spotjes te kiezen deze kunnen we voor u monteren op elke gewenste plek waar u maar wilt, ook als u voor een  PLAMECO spanplafond kiest. Kiest u voor een spanplafond dan kan deze in één dag worden geplaatst. Een spanplafond heeft een schone montage en in de meeste gevallen kunt u uw meubels gewoon in de ruimte laten staan. U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes in uw huis of bedrijf.

Badkamers

Uw badkamer renoveren of helemaal verbouwen? Om uw droombadkamer te kunnen realiseren zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing voor uw badkamer. Een badkamer is belangrijk om lekker te ontspannen of lekker te genieten van een heerlijke verfrissende douche. Maar een badkamer moet vooral praktiesch ingericht zijn zo dat u al uw spullen er in kwijt kunt. Met de kwaliteit die wij leveren kunt u straks heerlijk genieten van uw nieuw badkamer.

Kozijnen

Is uw raam deur of kozijn rot, teveel onderhouden of functioneert het niet meer zoals het hoort. Dan kunnen wij u helpen met uw keuze. Kiest u voor een nieuw kozijn of laat u uw oude repareren. BouwPlan ‘Ramen, Deuren en Kozijnen’ geeft u het juiste advies en zoekt naar de goedkoopste oplossing. Kiest u voor een nieuw kozijn dan kunt u en keuze maken. U kunt kiezen voor een onderhoudsarme kozijn zoals kunststof of aluminium of kiest u voor de traditionele houten kozijnen. BouwPlan’ Ramen, Deuren en Kozijnen’ monteert ook uw kattenluikje, nieuwe cilinders, deur klinken, inbraakstrips, raamboompjes enzovoorts. Ook voor het vervangen van uw binnen deuren kunt u bij ons terecht. Binnen deuren zijn er in alle soorten en maten. Wij helpen u bij de juiste keuze. Heeft u al een keuze gemaakt voor een binnendeur maar durft het u niet aan om hem te plaatsen? Ook dan plaatsen wij graag uw nieuwe binnendeur. Voor meer informatie neem dan contact op met ons

Woningbouw

Heeft u wel eens overwogen om uw woning uit te bouwen zodat uw  meer ruimte heeft in uw woonkamer of dat uw kinderen meer speelmogelijkheden krijgen? Wist u dat de eethoek veel ruimer kan zijn en u meer werk- of computerruimte kunt creëren? Dit kan namelijk met een woningaanbouw of uitbouw. Of heeft u altijd al een gagage willen hebben voor uw auto of om wat extra spullen te  kunnen opslaan. Of wellicht is een dakopbouw in uw situatie een betere optie. Als u er voor kiest om een woninguitbreiding te laten uitvoeren dan kunt u er op rekenen dat dit voor een aanzienlijke waardevermeerdering van uw woning zorgt. Na uitbreiding is vrijwel altijd een hogere waarde geschat dan de investering die de uitbreiding vergt. En dan is de verhoging van het woongenot niet eens meegerekend! BouwPlan ‘Bouwbedrijf’ renoveert en onderhoud ook uw woning. Is uw woning aan onderhoud toe, bijvoorbeeld de vervanging van goten, kozijnen, het aanbrengen van nieuwe dakpannen of dak bedekking. Misschien wilt u zelfs wel houten delen gaan vervangen voor kunststof exemplaren. Wij helpen u graag op weg en kunnen u goed adviseren in het maken van de juiste keuzes. Van uit onze jarenlange expertise houden wij rekening met het behouden van het karakter van uw bestaande of zelfs monumentale woning.

Of het nu gaat om woningen kantoren of monumentale panden, eens in de zooveel jaar zal er onderhoud gepleegd moet worden. Voor het aanzien van uw bezit, maar ook bouwtechnisch gezien is dit van groot belang . wanneer u uw woning niet tijdig laat onderhouden betekent het in veel gevallen dat deze er in warde op achteruit al gaan. Door tijdig onderhoud aan uw woning kunt u dit voorkomen, in veel gevallen is het zelfs zo dat uw woning in waarde zal stijgen door goed onderhoud. Wanneer uw woning gerenoveerd moet worden is het in veel gevallen zo dat u er wilt blijven wonen. Daarom is het van groot belang dat er een goede planning word gemaakt en dat u zo weinig mogelijk hinder zult hebben van de renovatie. Efficiënt, doelgericht en goed en vakkundig te werk gaan is dan ook waar wij voor staan.

Free WordPress Themes